Vi bruker strategi og analyser til å generere resultater

Vårt team er spesialisert på digital optimalisering av salgs- og markedsaktiviteter i de fleste kanaler.

Hvordan?


Vi kan hjelpe deg med å oppnå gode resultater på tvers av flere viktige områder og kanaler.

Dette gjør vi blant annet ved hjelp av søkemotoroptimalisering, digital markedsføring som Google Adwords, e-post markedsføring og markedsautomatisering.

Alt vi gjør måles og rapporteres slik at du har kontroll på avkastningen av markedsinvesteringen.

Vi er stolte av å levere overbevisende, digitale markedsføringsløsninger. Våre vinnende løsninger og erfaringer hjelper mange av våre kunder til å samhandle og engasjere seg med sine kunder på best mulig måte.

Skape resultater


Vårt team er opptatt av resultater gjennom kreative ideer og riktig kompetanse. Vi kan hjelpe deg å bygge et bærekraftig og meningsfylt forhold til dine kunder ved å engasjere dem med merkevaren din gjennom de forskjellige digitale kanalene.

Vi arbeider innenfor områder som spenner seg fra søkemotoroptimalisering , markedsføring i sosiale medier og søkemotorer, e-postmarkedsføring, bannerannonsering og webutvikling.

Effektivisering


Brass Media gjør det enklere å skape resultater på nett. Dette gjør vi gjennom riktig planlegging, måling, analysering og optimalisering av dine aktiviteter på nett. Vi utvikler effektive markedsstrategier for fremtidsrettede selskaper. Våre eksperter kan levere alt din bedrift trenger for å styrke sin digitale tilstedeværelse.

Vi kombinerer kreative ideer med vår store erfaring innen digital salgs- og markedsoptimalisering for å levere målbare resultater for våre kunder. Vi kan hjelpe deg med å bygge et bærekraftig, meningsfylt forhold til kundene dine ved å engasjere dem med merkevaren din ved hjelp av automatiserte aktiviteter.

VÅR KOMPETANSE, DIN TRYGGHET


Vi har en bred kompetanse innen digital markedsføring og kommunikasjon, og er sertifiserte av flere av de største aktørene innen digital markedsføring. Vi har blant annet kvalifisert oss for Google Partners-merket ved å vise at vi har kunnskap om bestemte Google AdWords-annonseringsprodukter. I tillegg har vi tilgang til eksklusiv opplæring som gjør oss bedre kvalifisert til å hjelpe deg som kunde.
 

Øk resultatene fra dine salgs- og markedsaktiviteter

Kontakt oss i dag så tar vi en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for dere
 
Kontakt oss